Uw sterke partner in doseertechniek Service gericht en innovatief

Zwembaden en Wellness

Logo

Waterkwaliteit

Wij nemen de verzorging van zowel openbare- als privézwembaden voor onze rekening.
Het belang van een constante zwemwaterkwaliteit zal voor iedereen helder zijn. Want alleen onder deze omstandigheden is een prettig en zorgeloos verblijf in het zwemwater gewaarborgd. Wat is er nou fijner dan optimaal genieten van het zwembad? Wij zorgen er daarom voor, dat het water in uw zwembad glashelder blijft maar verliezen daarbij de duurzaamheid niet uit het oog. De apparatuur wordt nauwkeurig afgeregeld voor een minimaal gebruik van chemicaliën. De automatische dosering zorgt er vervolgens voor, dat u nagenoeg geen omkijken meer heeft naar de pH en chloorwaarden.  Informeer naar de mogelijkheden voor uw zwembad .

Nog een stapje verder…

De beheerders van openbare zwembaden en Wellness resorts kunnen nog een stapje verder gaan door de waterkwaliteit constant te loggen en gebruik te maken van ingebouwde webservers in de zwembadcontrollers zodat op ieder moment de actuele chloor en ph waarden op uw PC inzichtelijk zijn.

Wij verzorgen het complete traject vanaf opslagtank tot doseerpomp met inbegrip van de installatie en in-bedrijf-name. Onze industriële ervaring staat borg voor een veilige, werkbare en vooral duurzame oplossing.